MTEL u Pljevljima u novom ruhu

Kompanija poklonila nekoliko telefona za prve korisnike koje su u potpisali ugovor o korišćenju usluga u novom ruhu objekta

4510 pregleda0 komentar(a)
Foto: MTEL

Kompanija MTEL otvorila je vrata renovirane, moderno opremljene poslovnice u Pljevljima. Presijecanjem vrpce izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović i predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš, adaptirana poslovnica je počela sa radom.

Na svečanom otvaranju, kome je prisustvovao veliki broj građana i partnera MTEL-a, kompanija je poklonila nekoliko telefona za prve korisnike koje su u potpisali ugovor o korišćenju usluga u novom ruhu objekta.

Cilj i motivacija kompanije MTEL je uvijek bila i biće zadovoljan korisnik, saopštio je prvi čovjek MTEL-a Zoran Milovanović.

"Kompanija MTEL se trudi svakog dana da svojim korisnicima izađe u susret i da odgovori na njihove potrebe. Zato smo danas ovdje, u ovom predivnom gradu, da otvorimo renoviranu i moderno opremljenu poslovnicu. Povjerenje naših korisnika je svakog dana sve veće i to je ozbiljna motivacija da nastavimo sa razvojem telekomunikacija za dobrobit cjelokupnog društva. Otvaranjem vrata poslovnice, otvaramo vrata i nove budućnosti. Takođe, želim i da ekskluzivno najavim da će građani imati priliku da ubrzo koriste jednu od najmodernijih platformi koja je ikada bila realizovana na ovim prostorima, a koju je kompanija MTEL obezbijedila u saradnji sa Telekom Srbija Grupom", naglasio je Milovanović.

foto: MTEL

Predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš zahvalio se kompaniji MTEL doprinosu koji daju gradu, na čijem je čelu.

"MTEL je ovdje 17 godina prisutan i građani su uslugama prezadovoljni. Vjerujem da će tako biti i u budućnosti. Vrata Opštine Pljevlja su za kompaniju MTEL širom otvorena", saopštio je Vraneš.

Šef poslovnice MTEL-a u Pljevljima Mladen Minić osvrnuo se i na činjenicu da je na današnji dan, 4.oktobra prije 17 godina, otvorena prva poslovnica u tom gradu, te naglasio da je ponosan i srećan što zaposleni imaju priliku da rade u fenomenalnim uslovima.