Malo ženstveno, malo buntovno: Suknje i grube čizme

Suknje i bajkerske čizme će uvek izgledati šik

3323 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest

Stigla je jesen, a čizme su svakako obuća bez koje ne možemo da zamislimo hladnije dane. Zna se da se najbolje kombinuju sa suknjama.

Ove jeseni u modu su se još jednom vratile bajkerske čizme koje mogu da se nose i sa jednostavnim, ali i sa elegantnim komadima. Bez obzira na to što su robusne i teške, dobro idu i uz čipkane, satenske, ali i pamučne suknje.

Suknje i bajkerske čizme će uvek izgledati šik, a Wannabe magazine ima predloge kako da vašu omiljenu garderobru kombinujete sa obućom koja je osvojila modne piste i sve ljubitelje mode.

Mini-suknja

Kombinacija mini-suknje i bajkerskih čizama nikada ne izlazi iz mode, a ovaj trend se uveliko nosi. Umesto hulahopki odaberite moderne natkoljenice i blejzer.

Čipkana suknja

Čipka je u trendu i ove sezone, a ako volite odvažne kombinacije, iskombinujte čipkanu dugu suknju sa robusnim bajkerskim čizmama. Dva potpuno različita stila se savršeno dopunjavaju, a kao dodatak obucite i kožnu jaknu.

Plisirana suknja

Plisirana suknja je oduvijek bila sinonim za eleganciju, a ako želiteda se poigrate sa različitim estetikama, onda je iskombinujte sa bajkerskim čizmama. Izaberite vunenu plisiranu suknju u nekoj jesenjoj boji koju ćete upariti sa kvalitetnim džemperom.

Duga suknja

Koliko god “teške” bile, bajkerske čizme se uklapaju u svaki stil. Ne morate da ih nosite samo sa kožnom odjećom, već možete da ih kombinujete i sa lepršavim stvarima. Duga suknja sa cvjetovima ili karnerima uz bajkerske čizme postaje odlična svakodnevna kombinacija.

Lepršava suknja

Kontrast između bajkerskih čizmi i ženstvenih komada najbolje dolazi do izražaja kada ovu trendi obuću uparite sa lepršavom suknjom svijetle boje.

Teksas midi-suknja

Ukoliko ste kupili ovakvu suknji na vrhuncu njene popularnosti, možete da nastavite da je nosite i ove jeseni – učinite da izgleda više trendi tako što ćete je upariti sa bajkerskim čizmama.