Najnesigurniji posao - pola 1. CFL promijenilo trenere nakon 11 kola; Vraćaju se Vukotić, Mulalić i Džudović

Dečić Admirabet i Otrant-Olimpik spremili otkaze za Milorada Pekovića i Dejana Vukićevića, a mijenjaju ih Edis Mulalić i Miodrag Vukotić; Jezero preuzima Miodrag Džudović

9060 pregleda15 komentar(a)
Povratak u klupski fudbal: Miodrag Vukotić će naslijediti Dejana Vukićevića, Foto: FSCG

Ranije Sutjeska, nedavno i Arsenal, a tokom druge pauze u prvenstvu i poslije samo 11 kola trenere mijenjaju i šampion Dečić Admiralbet, Jezero i Otrant-Olimpik.

Tačno polovina timova iz Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige praktčno već na startu sezone odlučilo se za rezove.

Milorad Peković je donio istorijsku tutulu u Tuzi, bio je na pragu plej-ofa za Ligu konferencije, ali je nešto slabiji start u domaćem šampionatu bio znak za vodeće ljude Dečića da mu spreme otkaz.

Navodno je već i spremljena zamjena, pa se u Tuzi vraća dobro poznato lice Edis Mulalić, koji je ovaj klub već vodio dva puta.

Mulalićfoto: OFK Titograd

Boris Miličković je napustio Jezero, a umjesto njega, u rodni grad stiže nekadašnji reprezentativni štoper, privremeni selektor Crne Gore i bivši trener Budućnosti Miodrag Džudović.

Povratak u rodni grad: Džudovićfoto: FSCG

Osim Pekovića istoriju jednog kluba pisao je i Dejan Vukićević, koji je prošle sezone vodio Otrant-Olimpik do prvog plasmana u prvi rang našeg fudbala.

Ipak, serija od osam mečeva bez pobjede (tri poraza tokom posljednja tri kola) bila je dovoljna da se klub iz Ulcinja zahvali na saradnji prvom treneru koji je bio šampion CFL.

I za Vukićevića je već spremna zamjena, pa će novog prvoligaša predvoditi Miodrag Vukotić, bivši selektor mlade reprezentacije i nekadašnji trener Budućnosti, OFK Titograda i Rudara.

Ranije tokom sezone Sutjeska je otpustila Miljana Radovića i vratila Miliju Savovića, dok je Radisav Dragićević napustio Arsenal zbog ponude iz Grčke - umjesto njega Tivćane će voditi Božidar Tujković.

Nakon svega, jedino logično pitanje - ko je sljedeći?