Podgoriča trči: Prijavite se na vrijeme za Podgorica Millennium Run 10. novembra

Registracije za Podgorica Millennium Run otvorene su do 1. novembra

2404 pregleda0 komentar(a)
Foto: Podgorica Millenium Run

Četvrto izdanje Podgorica Millennium Run, u organizaciji Multisport akademije Mayer, biće održano 9. i 10. novembra, pod sloganom „Podgorica trči“. Ovaj događaj još jednom će okupiti ljubitelje zdravih stilova života iz Crne Gore, regiona i svijeta, šireći zajedništvo i sportski duh ulicama glavnog grada.

Podgorica Millennium Run iz godine u godinu privlači sve više trkača, a namijenjen je svim generacijama - od rekreativaca do najiskusnijih sportista.

Događaj počinje 9. novembra, kada će najmlađi takmičari imati priliku da se oprobaju u Dječijoj trci prilagođenoj njihovom uzrastu - na distancama od 200 do 800 metara. Prijave za ovu trku su otvorene na zvaničnom sajtu manifestacije, a učešće na trci je besplatno. Glavni takmičarski dan, 10. novembar, rezervisan je za iskusnije učesnike koji će se takmičiti u disciplinama na 5 km, 10 km, 21,1 km, kao i u čuvenom maratonu na 42,2 km.

Igor Majer, organizator trke i osnivač Multisport akademije Mayer istakao je da su u susret ovogodišnjem izdanju Podgorica Millennium Run-a stigle dobre vijesti, kao potvrda kvaliteta svega što je do sada urađeno.

„Veoma sam ponosan što je Multisport akademija Mayer, na Konkursu za izbor za organizatora međunarodnog maratona, dobila povjerenje Glavnog grada da trku organizuje i u naredne četiri godine. Ovaj produžetak jasno potvrđuje kvalitet i značaj koji Millennium Run ima, ne samo za Podgoricu, već i za cijelu Crnu Goru. Naš cilj je da iz godine u godinu podižemo standarde i unapređujemo iskustvo učesnika, kako bismo nastavili da promovišemo zdrave stilove života i sportski duh. Pozivam sve da nam se pridruže i postanu dio našeg jedinstvenog trkačkog festivala koji postepeno stiče prepoznatljivost u ovom dijelu Evrope“, poručio je Majer.

I ove godine generalni pokrovitelj manifestacije je Glavni grad Podgorica, koji u kontinuitetu prepoznaje njen značaj u promociji sportskih, ali i turističkih potencijala naše zemlje, a tu su i drugi značajni sponzori trke.

Medijski partneri ovogodišnjeg Millennium Run-a su RTCG, Vijesti, CdM, Gradska RTV Podgorica, Pobjeda, Antena M, Portal Analitika, Volim PG, Share Montenegro, Roditelji.me, DRS.

Registracije za Podgorica Millennium Run otvorene su do 1. novembra, a zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnoj stranici putem linka www.podgorica.run/registracija.

Svi detalji uključujući pravila učešća, kotizacije, raspored trka i informacije o nagradnom fondu dostupni su OVDJE.

Podgorica uskoro trči, a ti?

(Multisport akademija Mayer)