Krivična prijava protiv zaposlenog u barskom Domu zdravlja zbog posjedovanja narkotika

"V.N. je, kako se sumnja, u službenom i privatnom vozilu, kao i stanu koji koristi, držao radi dalje prodaje ukupno 265 ampula Bensedin, 34 ampule Diazepam i 30 farmaceutskih tableta Diazepam od 5 miligrama", navodi policija

7650 pregleda2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Uprava policije

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv zaposlenog u tamošnjem Domu zdravlja zbog posjedovanja narkotika.

"Postupajući po prijavi direktorice Doma zdravlja u Baru, da je u službenom vozilu koje duži zaposleni V.N. (36) pronađena veća količina tableta, 26 ampula Diazepam, 157 ampula Bensedin, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci, kao i drugog sanitetskog materijala, koje se mogu koristiti za proizvodnju opojnih droga, policijski službenici su shodno naredbi suda izvršili pretres stana koje koristi V.N, kao i pretres vozila u njegovom vlasništvu. Pretresom stana pronađeno je 108 ampula Bensedin i 8 ampula Diazepam, dok je pretresom vozila pronađeno 30 farmaceutskih tableta Diazepam, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci i bilja koje se može koristiti za proizvodnju droga. V.N. je, kako se sumnja, u službenom i privatnom vozilu, kao i stanu koji koristi, držao radi dalje prodaje ukupno 265 ampula Bensedin, 34 ampule Diazepam i 30 farmaceutskih tableta Diazepam od 5 miligrama", saopštila je Uprava policije.

Krivična prijava protiv V.N. podnijeta je po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.