Koncert grupe Parampaščad u nedjelju u Podgorici

Ulaz na koncert koji će se održati u dvorištu Kuslevove kuće je slobodan.

2102 pregleda2 komentar(a)
Parampaščad, Foto: Luka Zeković

Crnogorski rok sastav Parampaščad, najpoznatiji po pjesmama kao što su "Komadi" i "Dan kad biće sve u redu", održaće u nedjelju 13. oktobra koncert u dvorištu Kuslevove kuće u Podgorici. Početak je zakazan za 20 časova.

"Grupa je nastala u Spužu, kada su dugogodišnji drugari odlučili da svojim inovativnim muzičkim stilom osvježe crnogorsku muzičku scenu. Članovi benda, inspirisani različitim muzičkim ukusima i uticajima, za 'Parampaščad' kreirali su jedinstveni alt rok zvuk, koji je ubrzo stekao brojne fanove u Crnoj Gori, ali i šire", navodi se u saopštenju Sekretarijata za kulturu Glavnog grada, koji je organizator koncerta.

Parampaščad su objavili 2017. prvi singl "Komadi", a nakon toga su uslijedili "Kilometri", "Život moj" i "Dan kad biće sve u redu", koji je publika u Crnoj Gori, ali i šire prihvatila sa pozitivnim reakcijama.

Sve ove numere našle su se na prvom i za sada jedinom albumu benda "Na putu ka suncu", koji je u junu ove godine proslavio treći rođendan. Po izlasku ovog izdanja, pod srpskom etiketom Lampshade media, bend je imao niz klupskih i festivalskih nastupa u zemlji i regionu.

Spuški rok sastav ranije je najavio da radi na drugom albumu. Sastav čine Stefan Pantović (vokal/gitara), Ivan Ivanović (solo gitara/vokal), Mihailo Šaranović (bas gitara/vokal) i Marko Milonjić (bubnjevi).

Ulaz na koncert u nedjelju je slobodan.