Džej Kol objasnio zašto nije učestvovao u sukobu Drejka i Lamara: Ne bih izgubio bitku, izgubio bih brata

Sve je počelo u novembru prošle godine kada je Kol u Drejkovoj pjesmi na kojoj je gostovao, "First Person Shooter", kazao da su on, Drejk i Lamar "velika trojka" repa, na što je Lamar odgovorio da je "veliki samo on"

2385 pregleda0 komentar(a)
Džej Kol, Foto: Printscreen YouTube

Popularni američki reper Džej Kol u novoj pjesmi "Port Antonio" osvrnuo se na sukob njegovih kolega Kendrika Lamara i Drejka koji je krajem prošle i tokom većeg dijela ove godine bio u fokusu među ljubiteljima hip hopa.

Sve je počelo u novembru prošle godine kada je Kol u Drejkovoj pjesmi na kojoj je gostovao, "First Person Shooter", kazao da su on, Drejk i Lamar "velika trojka" repa. Lamar je odgovorio u singlu "Like That" kazavši da "velika trojka" ne postoji, već da je "veliki samo on".

Drejk je odgovorio u "Push Ups", Kol se izvinio i izašao iz cijele priče, a tokom narednih mjeseci izašao je niz pjesama u kojima su se Lamar i Drejk prepucavali, često iznoseći "prljav veš" jedan o drugom. Tako je, između ostalog, Drejk optužio Lamarovu suprugu da ga je prevarila sa najbližim saradnikom, a Lamar Drejka da je pedofil.

U pjesmi "Port Antonio" Kol se sada oglasio i kazao da nije tačno da je odabrao stranu. On u numeri poručuje da ga nije sramota da prizna da je Drejk učinio mnogo toga za njega. Reper je objasnio i zašto se držao po strani. On u pjesmi navodi da je "vidio gdje stvari idu" i da nije želio da učestvuje u sukobu jer "ne bi izgubio bitku, nego bi izgubio brata".