Najpopularniji, najjednostavniji: Stilski trik koji svakome dobro stoji

Džemper prebačen preko ramena i ove jeseni je omiljeni stilski trik među modnim figurama

2678 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Instagram

Modni mjesec završen je prošle nedjelje. Vidjelo se mnogo uzbudljivih izdanja koja su se kretala od uglađenih kombinacija koje su dominirale u Njujorku pa sve do kakofonije stilova i boja na ulicama Pariza. Modne ikone i ovog puta potrudile su se da istaknu najnovije trendove i iskoriste svoje omiljene stilske trikove, a jedna od najčešćih caka kojom su se služile ujedno je i najjednostavnija za kopiranje. Riječ je o džemperu prebačenom preko ramena, prenosi INJournal.

Najjednostavniji stilski trik

Istina je da smo džempere prebačene preko ramena tokom modnog mjeseca konstantno gledali na raznim fotografijama. Međutim, ovo je jedan od onih stilskih trikova koji se svake jeseni vraćaju u velikom stilu.

Stilske ikone već sa prvim padom temperature prebacuju svoje džempere preko košulja ili majica, a kasnije i preko sakoa, trenč mantila, pa čak i kaputa. Ovaj stilski trik odličan je iz mnogo razloga, prije svega zbog toga što je veoma jednostavan za kopiranje, ali i zato što predstavlja vrhunac stila. Osim toga, džemperi preko ramena, bilo da ih samo lagano prebacite ili da vežete rukave oko vrata, donose dodatni sloj toplote koji nam je tokom jeseni prijeko potreban.

Sve što vam je potrebno da isprobate ovaj trik jeste klasičan džemper sa okruglim ili V izrezom. Dobre vijesti su i to da se ovim stilskim trikom možete poslužiti u bilo kojoj prilici, od odlaska u kancelariju, preko neobaveznih izlazaka pa sve do večernjih prilika.