Najmoderniji Nike Shop u regionu otvoren u Podgorici

Najmoderniji Nike Shop u regionu zvanično je otvoren juče u podgoričkom šoping centru BIG FASHION, na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept, koji nudi drugačiji doživljaj kupovine.

9577 pregleda0 komentar(a)
Foto: Nike Shop

Osnovne kategorije koje su zastupljene u prodajnom asortimanu namijenjene su ljudima koji se bave trčanjem, treningom, košarkom, dok je poseban dio asortimana namijenjen djeci. Nike Sportswear je lifestyle kolekcija koja je inspirisana sportskim stilom i prilagođena onima koji preferiraju kežual look u svakodnevnim odjevnim kombinacijama.

foto: Nike Shop

Pionir u inovacijama, brend Nike nastavlja da potrošačima predstavlja najmodernije tehnologije, koje kombinuje sa premijum materijalima i vrhunskim kvalitetom izrade.

foto: Nike Shop
foto: Nike Shop

Nike, globalni lider sportske obuće, odjeće i opreme već 10 godina stoji uz naše olimpijce, pa su crvenu vrpcu, simbolično, presjekli Katarina Bulatović, zlatna lavica i aktuelna sportska direktorica Crnogorskog olimpijskog komiteta i proslavljeni džudista Srđan Mrvaljević.

foto: Nike Shop

Pozivamo Vas da posjetite najveći izbor Nike artikala na jednom mjestu, jedini zvanični Nike Shop u Crnoj Gori.

Čekamo Vas u BIG FASHION-u, na prvom spratu.

(Nike Shop)