Tri važne sitnice kojima ćete osvježiti jesenje kombinacije

Modni insajderi obožavaju ove stilske detalje

3076 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest

Za sve modne entuzijaste, dobro je poznat osećaj uzbuđenja zbog dolaska novih kolekcija i otkrivanja kako su oblikovani trendovi najavljeni prije nekoliko mjeseci, sa posebnim naglaskom na mikrotrendove. Recimo, odličan primjer mikrotrenda je leopard print, dok se u realnosti najčešće nosi kao detalj, baš kao i neke od trenutno aktuelnih boja.

foto: Pinterest

Mikrotrendovi su naš lični odgovor na velike trendove, naša reinterpretacija, ono po čemu ćemo se izdvojiti iz mase i copy-paste formata. Zato je posebno zanimljivo izdvojiti neke od mikrotrendova koji su se u prvih nekoliko nedjelja ove jeseni pokazali kao poželjni i popularni, a ono što ih čini interesantnim je i činjenica da će se moći nositi i više od jedne sezone, piše magazin Elle.

Kratki sako

Dok i dalje obožavamo velike blejzere, u fokusu su nam i kraći komadi, oni koji se odlično kombinuju uz farmerke i pantalone sa visokim strukom, ali i uz pencil suknje.

Šareno pletivo

Na nedavno održanoj reviji modne kuće Loewe, svojim stilom oduševio je glumac Daniel Craig, pojavivši se na reviji u šarenom džemperu. Višebojni, sa kariranim uzorkom ili raznolikim motivima, ovaj tip pletiva nametnuo se svima koji teže cool jesenjim lookovima, i žele da odstupe od uniformisanog monohromatskog stila.

'Kravlji' print

Popularnost ovog printa potvrđuje i Google, ukazujući na to da je pretraga ovog trenda u porastu za više od 200 procenata. Ovaj print motiv prisutan je u raznim formatima, među kojima je i odjeća i obuća.

foto: Pinterest