"Moje je pravo da živim srećno i zdravo" u Ulcinju: "Zajedno možemo učiniti naš grad boljim mjestom za našu djecu"

Predsjednica SO Ulcinj Ivana Popović istakla je važnost događaja za zajednicu jer kako je navela, manifestacija pruža jedinstvenu priliku za djecu i njihove porodice da učestvuju u raznovrsnim aktivnostima koje promovišu zdravlje, igru i kreativnost

4064 pregleda0 komentar(a)
Sa manifestacije, Foto: Samir Adrović

U Ulcinju je juče počela trodnevna manifestacija "Moje je pravo da živim srećno i zdravo", koju povodom Dječje nedjelje organizuje Skupština Opštine (SO) Ulcinj, u saradnji sa sekretarijatima za kulturu i društvene djelatnosti i za sport i mlade.

foto: SO Ulcinj

Predsjednica SO Ulcinj Ivana Popović istakla je važnost događaja za zajednicu jer kako je navela, manifestacija pruža jedinstvenu priliku za djecu i njihove porodice da učestvuju u raznovrsnim aktivnostima koje promovišu zdravlje, igru i kreativnost.

"Kroz organizaciju sportskih igara i ekoloških radionica nastojimo stvoriti podsticajno okruženje koje omogućava djeci da se razvijaju i socijalizuju sa vršnjacima. Uvjeravamo da će ovi trenuci doprinijeti jačanju zajedništva i stvaranju nezaboravnih uspomena", kazala je Popović "Vijestima".

foto: Samir Adrović

Pozvala je sve građane da se pridruže manifestaciji i uživaju u pripremljenim aktivnostima.

"Zajedno možemo učiniti naš grad boljim mjestom za našu djecu", kazala je Popović.

Ona se zahvalila svima koji su doprinijeli realizaciji tog događaja.

U okviru manifestacije, mališani su učestvovali u muzičkim programima, sportskim aktivnostima, edukativnim radionicama, takmičenju u puzanju, jahanju ponija dok su večernji sati predviđeni za otvoreni bioskop.

Manifestacija će biti završena sjutra.