Pavićević: Ova utakmica ide na moj konto, nemam šta da zamjerim igračima

Mornar izgubio od Mege (84:59) u 4. kolu AdmiralBet ABA lige

4645 pregleda0 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: ABA Liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Mornara poraženi su danas od Mege (84:59) u meču četvrtog kola AdmiralBet ABA lige.

Mornar je danas pretrpio četvrti poraz u regionalnom takmičenju, a trener ekipe, Mihailo Pavićević je nakon meča rekao da nema šta da zamjeri igračima.

"Ova utakmica ide na moj konto, kao trenera. Nažalost, nisam bio sa ekipom posljednja tri dana iz privatnih razloga. Plan puta koji smo imali, gdje smo trebali da dođemo ranije, iz nekih objektivnih razloga smještajni kapaciteti nisu dozvoljavali. Jednostavno, sve ide na moj konto. Nemam šta da zamjerim igračima, vidjelo se da su umorni, da nisu spremni za utakmicu i to je to", poručio je Pavićević nakon meča.

Mega nakon četiri kola ima maksimalan učinak.

"Čestitam igračima, zaista su dobro i vrijedno radili tokom sedmice kako bi se pripremili za utakmicu. Rekao bih da smo defanzivno bili zaista na visokom nivou 40 minuta, što nam je omogućilo da kontrolišemo one stvari koje Mornar radi odlično i generalno njihov napadački sistem, koji je vrlo kreativan. Ono što me raduje, jeste da smo bili bolji u skoku i da smo nastavili sa velikim brojem asistencija. Čestitam Mornaru na fer igri i želim mu sreću u nastavku takmičenja", rekao je trener Mege, Marko Barać.

Standings provided by Sofascore