Popović: Nismo koristile situacije koje smo stvarale i to nas je odvelo u ubjedljiv poraz

"Nismo odigrale na očekivanom nivou, naročito se to odnosi na odbranu gdje možemo da budemo mnogo bolje", kaže Nina Bulatović nakon ubjedljivog poraza Budućnosti od Ludvigsburga

4417 pregleda9 komentar(a)
Bojana Popović i klupa Budućnosti tokom meča sa Ludvigsburgom, Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost

Prvo poluvrijeme, bez obzira na greške, donijelo je i dosta dobrih stvari - drugo je pokazalo sve nedostatke ove Budućnosti.

Rukometašice Ludvigsburga protutnjale su kroz Podgoricu i nanijele crnogorskom velikanu jedan od najubjedljivijih poraza u "Morači" - 36:25.

"Izgubile smo kontrolu u drugom poluvremenu, nismo koristile sjajne situacije koje smo stvarale i to nas je odvelo u loš osjećaj, odnosno ubjedljiv poraz" rekla je nakon meča Bojana Popović, šefica stručnog štaba.

Težak poraz od vicešampiona Evrope stigao je samo sedam dana nakon herojskog boda protiv šampiona Starog kontinenta - Đera.

"U odbrani nismo bile na nivou kao u prošloj utakmici protiv Đera - bio je ovo težak meč za nas protiv fizički veoma zahtjevne ekipe, koja je prošle sezone igrala u finalu Lige šampiona i zadržala većinu igračica iz tog sastava", dodala je Popovićeva.

U jednom trenutku Budućnost je imala i minus 13.

"Pokušala sam sa dosta izmjena, ali nismo zaustavile odličan napad protivnika, uz to bilo je i mnogo grešaka u napadu", zaključila je Bojana.

Budućnost je u prvom poluvremenu primila 17 golova, na kraju su se Njemice zaustavile na ukupno 36.

"Nismo odigrale na očekivanom nivou, naročito se to odnosi na odbranu gdje možemo da budemo mnogo bolje. Definitivno je naša loša odbrana odlučila pobjednika", rekla je Nina Bulatović. desno krilo "plavo-bijelih".