Poklon - ceger

Zabrana plasticnih kesa koja stupa na snagu 20.oktobra ove godine idealna je prilika da i vi počnete koristiti ekološke torbe koje vam poklanjamo uz svaki kupljeni primjerak Vijesti 21.oktobra

30318 pregleda0 komentar(a)
Foto: Vijesti online

Ministarstvo ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera, u saradnji sa Agencijom za zaštitu životne sredine, Eko fondom i dnevnim listom Vijesti, 21. oktobra organizuje posebnu akciju! Svi čitaoci Vijesti na poklon će dobiti besplatan, moderan ceger za višekratnu upotrebu.

Ova akcija je dio primjene Zakona o upravljanju otpadom, koji zabranjuje upotrebu laganih plastičnih kesa za nošenje i plastike za jednokratnu upotrebu, sa ciljem smanjenja zagađenja, očuvanja prirodnih resursa i podsticanja građana da usvoje ekološki održive navike.

Besplatni cegeri pružaju građanima praktičnu i ekološki odgovornu alternativu plastičnim kesama, a osmišljeni su kako bi ohrabrili svakodnevno korišćenje proizvoda koji ne zagađuju okolinu.

Njihova dugotrajnost i kvalitet čine ih idealnim saputnikom u svakodnevnoj kupovini, ali i u drugim prilikama kada je potrebno nositi stvari na ekološki prihvatljiv način.

Cegere je dizajnirala renomirana dizajnerka Milena Đurđić, a osim što su funkcionalni, ovi cegeri su moderni, atraktivni i savršeno uklopljeni u savremeni stil života. Njihov elegantan dizajn i pažljivo birani materijali čine ih savršenim izborom za sve koji žele spojiti estetiku, praktičnost i ekološku odgovornost.

Pridružite se ovoj ekološkoj inicijativi, preuzmite svoj moderan ceger i postanite dio globalne borbe za održiviju budućnost. Zajedno možemo smanjiti plastični otpad, očuvati prirodu i učiniti našu planetu zdravijim mjestom za buduće generacije.

Ova akcija takođe ima edukativni karakter, jer je cilj podići svijest o važnosti očuvanja životne sredine i odgovornog upravljanja otpadom, čime Crna Gora pokazuje svoju posvećenost zaštiti prirodnih ljepota i promovisanja zelenih politika na svim nivoima društva