Krstović: Nedopustivo je da voda sa Mareze već 11 dana nije za piće

"Kiša neće i ne smije iznenaditi preduzeće Glavnog grada"

5754 pregleda15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nedopustivo je da voda sa Mareze već 11 dana nije za piće, saopštio je danas Miloš Krstović, kandidat za odbornika Pokreta za Podgoricu u Skupštini Glavnog grada.

"Kao neko ko dolazi ispred odgovornog političkog subjekta i ko je upravo zbog ovakvog odnosa srušio lokalnu vlast u Podgorici, sada čvrsto tvrdim da u budućoj gradskoj upravi, ako Pokret za Podgoricu bude učestvovao u njoj, ovakvo ponašanje neće biti dozvoljeno. Kiša neće i ne smije iznenaditi preduzeće Glavnog grada, koje se finansira iz džepa svih građana Podgorice. Sa problemima ćemo se suočavati proaktivnije, a prevencija ovakvih slučajeva biće mnogo veća", istakao je Krstović u saopštenju.

On je dodao da ono što je takođe problem u ovom slučaju su šture i nedovoljne informacije koje se pružaju građanima.

"Veći nivo transparentnosti je ono što moramo pružiti ljudima, ako želimo da im budemo na usluzi. Pokret za Podgoricu neće dozvoliti da se određeni politički kadar, bez rezultata na svojoj funkciji, sakrije iza svoje partije, već će se pokazati pred narodom i snositi i političku i profesionalnu odgovornost. Građanima poručujemo da će sa nama dobiti odgovornu gradsku upravu koja će rješavati njihove probleme i koja će od Podgorice napraviti moderan i evropski grad", poručio je Krstović.