Crnogorski kadeti izgubili od Rumunije, Kavaja: Prava provjera pred kvalifikacije

Domaćin je slavio 2:0, nakon što prije dva dana nije bilo pobjednika - 1:1

3010 pregleda3 komentar(a)
Foto: FSCG

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je poražena od Rumunije u drugom prijateljskom meču.

Domaćin je slavio 2:0, nakon što prije dva dana nije bilo pobjednika - 1:1.

Crna Gora je od 12. minuta imala igrača manje kada je isključen Lazar Popović, a potom je Rumunija povela preko Alberta Nikulaeseija.

Mogli su naši fudbaleri kasnije u nekoliko navrata mogli do izjednačenja. Vuk Pavićević je u 63. minutu promašio penal, a u finišu je konačan rezultat postavio Albert Radu.

"Zamišljena kao provjera pred kvalifikacije, utakmica je u psihofizičkim momentima to i opravdala. Preko 80 minuta smo igrali sa 10 igrača, primili golove iz prekida, ali imali prilike da izjednačimo. Sve su to bili izazovi na koje smo morali da odgovorimo. Itekako dobro smo parirali protivniku sa igračem manje, igrali na svom maksimumu i da nije bilo par neozbiljnosti u igri koje moramo da sankcionišemo, utisak bi bio mnogo povoljniji", rekao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je igrala u sastavu: Edin Lekić (65. Bogdan Borilović), Đorđe Fabris (75. Milorad Andrić), Aleksa Perišić (65. Marko Glendža), Emin Kujović, Lazar Popović, Petar Ražnatović (75. Andrej Kartal), Vuk Pavićević (65. Jovan Anđić), Alan Kastrat (32. David Maraš), Andrija Vukoje (75. Kristijan Jovović), Mark Đokaj (46. Matija Jovanović), Novak Fatić (46. Aleksandar Radulović).