Prosinečki: Nije lako, ovo je trenutno naša realnost

"Fudbal se igra za rezultat, a mi ga nemamo u ove četiri utakmice", rekao je selektor crnogorskih fudbalera

3987 pregleda6 komentar(a)
Foto: Reuters

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Selektor Crne Gore Robert Prosinečki kazao je nakon četvrtog poraza u četvrtom meču u Ligi nacija da je reprezentacija odigrala "jednu od slabijih utakmica" u njegovom mandatu.

"Bili smo inferiorni u prvom poluvremenu, oni puno bolji, imali su šanse. U svakom slučaju - jako, jako loše. Sa izmjenama je bilo bolje u nastavku, dolazili smo do gola, pogodili prečku, falilo je malo za gol, ali Vels je jednostavno bio bolji od nas. Okrećemo se narednim mečevima", rekao je Prosinečki.

Ako dođe i četvrti poraz neće biti ni malo prijatno, najavio je selektor prije utakmice - došao je i četvrti poraz...

"Fudbal se igra za rezultat, a mi ga nemamo u ove četiri utakmice. Niti malo nije lako, ali to je naša realnost u ovom momentu. Danas smo podbacili svi, ne samo igrači nego i mi koji smo sastavili tim. U nastavku se sa formacijom 4-4-2 nešto promijenilo nabolje, pogodili smo i prečku, a mali Radulović je odlično ušao i pokazao da ima moć koja će trebati Crnoj Gori", istakao je Prosinečki.

Ostali su novembarski domaći mečevi sa Islandom i Turskom, a septembar i oktobar nisu ponudili nagovještaje da će biti nešto bolje.

"Igrati se mora, teško mi je sada pričati, moramo napraviti analizu. Nismo danas bili dovoljno dobri, teško je kada im protivniku pokloniš jedno poluvrijeme, a još se i Marušić povrijedi. Probaćemo, ko god i šta god, da pobijedimo Island, pa i Tursku koja je večeras opet pokazala da ima najbolju ekipu u grupi", zaključio Prosinečki.