Kotoranin osumnjičen da je sugrađanina udarao pesnicom i nogom i teško ga povrijedio

"Imajući u vidu da se radi o licu koje je više puta osuđivano, između ostalog i za krivična djela sa elementima nasilja, ovo tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom M.K. odredi pritvor", piše u saopštenju ODT Kotor

4073 pregleda0 komentar(a)
Milatović, Foto: Shutterstock

M.K. (1988. godište) iz Kotora osumnjičen je da je teško povrijedio sugrađanina M.M. (1980. godište) udarajući ga pesnicom i nogom u glavu i tijelo.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Kotoru je saopšteno da je M.K. odredilo zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je učinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnom djelom teška tjelesna povreda.

"Osumnjičeni je 09.10.2024. godine u naselju Škaljari, opština Kotor, na javnom mjestu, upotrijebio fizičku silu prema oštećenom M.M. (1980. godište) iz Kotora i zadao mu više udaraca pesnicom i nogom u predjelu glave i tijela, nanoseći mu teške tjelesne povrede. Imajući u vidu da se radi o licu koje je više puta osuđivano, između ostalog i za krivična djela sa elementima nasilja, ovo tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom M.K. odredi pritvor", piše u saopštenju ODT Kotor.