Hermès parfemi zvanično stigli u Crnu Goru

Jedan od najluksuznijih svjetskih brendova, Hermès, zvanično je stigao i u Crnu Goru! Ovaj prestižni brend, sinonim za eleganciju, vrhunski kvalitet i jedinstven stil, dodijelio je Bar-Kod parfimeriji u Budvi (Mediteranska ulica) i Beauty & The City parfimeriji u Podgorici (BIG Fashion Shopping Mall) ekskluzivno pravo na prodaju Hermès parfema. Uskoro se očekuje da još neke od radnji iz našeg lanca dobiju ovu privilegiju.

12601 pregleda0 komentar(a)
Foto: Bar-Kod

Lansiranje Hermès parfema na crnogorskom tržištu označava novi nivo u ponudi luksuznih proizvoda i pruža ljubiteljima sofisticiranih mirisa priliku da uživaju u nečemu potpuno posebnom. Svaki parfem iz Hermès kolekcije predstavlja jedinstvenu umjetničku kreaciju, prožetu bogatom tradicijom i pažljivim izborom najfinijih sastojaka. Bilo da je riječ o kultnim mirisima, poput Terre d'Hermes ili najnovijoj, nježnoj i zavodljivoj kreaciji za žene - parfemu Barénia, svaki od ovih mirisa donosi dašak luksuza i prefinjenosti.

foto: Bar-Kod

Bar-Kod parfimerije i Beauty & The City nisu slučajno izabrane kao ekskluzivni partneri za lansiranje Hermès parfema. Naše parfimerije već godinama postavljaju standarde za luksuz u Crnoj Gori, a posvećenost kvalitetu i vrhunskoj usluzi čini ih savršenim mjestima za predstavljanje brendova kao što je Hermès.

Dolazak ovog brenda je još jedna potvrda našeg napora da konstantno unapređujemo i obogaćujemo ponudu, kako bismo kupcima pružili jedinstveno iskustvo kupovine.

foto: Bar-Kod

Pozivamo sve ljubitelje vrhunskih mirisa da nas posjete i otkriju svijet Hermèsa – brenda koji ne poznaje kompromise kada su u pitanju kvalitet, kreativnost i luksuz.

I da ne zaboravimo: kupovinom u Bar-Kod parfimerijama i parfimeriji Beauty & The City možete biti sigurni da kupujete isključivo originalne proizvode! Zato kupujte originalno i na autorizovanim prodajnim mjestima!

foto: Bar-Kod