Katarina Bulatović opet piše Andriji Popoviću: Nijeste dali odgovore na upućena pitanja

"Pominjući njihova imena i sjajne karijere naših sportista koji su osvojili medalje na OI, nemojte da tražite alibi i kredibilitet za Vaše eventualne propuste u rukovođenju"

7175 pregleda11 komentar(a)
Foto: Dejan Starčević/ŽRK Budućnost Bemax

Kandidatkinja za predsjednicu Crnogorskog olimpijskog komiteta Katarina Bulatović odgovorila je potrpedsjedniku te organizacije i predsjedniku Kluba crnogorskih olimpijaca Andriji Popoviću, saopštivši da svojim drugim pismom upućenom medijima završava polemiku.ž

"Nijesam mislila da izazovem negativnu reakciju kod Vas, već da dokumentovano i s argumentima date neke odgovore na pitanja koje sam Vam uputila. Smatram to bitnim i za nacionalne saveze koje imaju svoje preddstavnike u skupštini, nelimpijske sportove i udruženja koja su dio COKa".

"Žao mi je što ste pogrešno protumačili moje obraćanje Vama, ali Vaš 13-godišnji rad kao predsjednika KCO-a trebalo je da cijene obavezne redovne i izborne skupštine na kojima ste trebali da delegirate pitanje Vašeg nasljednika i sve probleme koje ste naveli".

"Suštinski, nijeste dali odgovore na upućena pitanja, pri tom, pominjući i naše sportiste koji su osvojili medalje na OI. Ja nisam protiv Vas i njih, već Vaš dio i to dobro znate!

"Pominjući njihova imena i sjajne karijere, nemojte da tražite alibi i kredibilitet za Vaše eventualne propuste u rukovođenju, jer to je NESPORTSKI čin".

"Kao dugogodičnji potpredsjednik COK-a, imali ste mogućnost da više vremena i energije usmjerite na rad KCO-a , delegirate neke projekte i pošaljete ih fondu olimpijske solidarnosti MOK-a, nađete model kako da se finansiraju aktivnosti kluba a ne da pustite protoku vremena organizaciju čije ste odgovorno lice toliko vremena".

"Poštujući Vaš stav i neupečatljiv odgovor crnogorskim olimpijcima i javnosti, ovim završavam polemiku na ovu temu, sigurna i u stav verifikacione komisije i skupštine COK a po ovom pitanju", saopštila je Katarina Bulatović.