Organic by Cosmetics

U sklopu maloprodajnog lanca Cosmetics, otvorena je prva radnja sa ponudom isključivo organskih i prirodnih proizvoda. Višegodišnja posvećenost odabiru pouzdano organskih brendova i proizvoda koji zadovoljavaju visok standard kvaliteta, kao i zalaganje da se oni što bolje predstave našim kupcima, zaokruženi su otvaranjem concept prodavnice u kojoj se promoviše jedinstven pristup zdravlju i ljepoti.

9044 pregleda0 komentar(a)
Foto: MPM Cosmetics

Odakle potiče ideja za otvaranje specijalizovane organic radnje

Već u sklopu Cosmetics organskog kutka, koji sadrži preko 1,000 organskih proizvoda, primijećeno je sve veće i veće interesovanje kupaca za ovu vrstu proizvoda, i u kategoriji prehrambenih artikala, i u kategoriji njege, higijene i makeup-a. Ova podrška i interesovanje bili su inspiracija za otvaranje specijalizovane trgovine posvećene organskom načinu života. Organic nudi pažljivo odabrane proizvode najvišeg kvaliteta, koji pružaju kupcima priliku da unaprijede svoj svakodnevni životni stil na prirodan i održiv način.

Gdje se nalazi ova jedinstvena radnja

Organic by Cosmetics se nalazi u ulici Ilije Plamenca, u blizini stadiona Zabjelo, i u neposrednoj blizini Cosmetics drogerije i Cosmetics apoteke. Ova nova radnja je idealan izbor za sve koji preferiraju specifičan način ishrane, jer nudi bogat izbor bezglutenskih, veganskih i vegetarijanskih proizvoda, savršeno prilagođenih osobama s posebnim nutritivnim potrebama, uključujući i one sa intolerancijom na određene sastojke hrane. I pravo je mjesto za one koji traže otvorenost u vezi sa porijeklom i proizvodnim procesima, vodeći pri tome računa o zdravlju, okolini i uopšte kvalitetu proizvoda koje koriste.

Ponuda Organic-a

Ono što proizvod čini organskim jeste činjenica da potiče iz proizvodnje koja ne upotrebljava štetne hemikalije, poput pesticida kao ni GMO. Danas, korišćenje organskih proizvoda više nije samo trend, nego postaje i stvar koja se tiče kvaliteta života. Organic by Cosmetics predstavlja jedinstven koncept prodavnice u čijoj ponudi možete naći širok izbor organskih proizvoda iz pažljivo odabranih izvora. Između ostalog, na policama se nalaze organski proteini, bezglutenski proizvodi, svježe voće i povrće od domaćih proizvođača, kao i prozvodi bez šećera I zdrave čokolade sa visokim procentom kakaoa, što je već privuklo pažnju kupaca.

Osim prehrambenih, u Organic by Cosmetics radnji možete pronaći širok asortiman kozmetičkih proizvoda na prirodnoj bazi, pažljivo biranih kako bi zadovoljili različite potrebe. Ovi proizvodi su takođe su bogati prirodnim sastojcima, koji pružaju blagotvoran efekat i dugotrajne rezultate. Bilo da tražite kremu, losion, šampon ili šminku, ovi prirodni proizvodi garantuju visok kvalitet. Zato ne oklijevajte da posjetite ovu jedinstvenu radnju i otkrijete svijet prirodne njege koji vam donosi najbolje iz prirode. U Organic-u se mogu naći i proizvodi za domaćinstvo, koji pružaju efikasno, ali i bezbjedno održavanje vašeg doma. Bilo da tražite prirodne deterdžente ili sredstva za čišćenje, ovi organski proizvodi garantuju visok kvalitet i sigurnost za vas i vašu porodicu. Birajući ovakve proizvode, vi ujedno birate da budete odgovorni prema svojoj životnoj sredini, jer su ovi proizvodi biorazgradivi, pa čak su, većinom, takva i pakovanja u kojima se nalaze. Tako da slobodno možemo reći da korišćenjem organskih proizvoda, ne samo da možete unaprijediti svoju svakodnevicu, već unapređujete i svoj odnos prema planeti na kojoj živimo.

Organic by Cosmetics će uvijek imati dobar izbor za sve one koji cijene život u skladu sa prirodom.

Info: Organic by Cosmetics je dio Beauty Friend loyalty programa, što vam omogućava dodatne pogodnosti pri svakoj kupovini. Sve proizvode iz Organic asotimana možete naručiti i putem Cosmetics aplikacije (online prodavnice).

( MPM Cosmetics )