Vizelj dočekao zoru izvođenjem novog singla na krovu zgrade

Hrvatski muzički kritičari za njih kažu da “pokazuju kako se praši dobar rokenrol”, a hvale ih i kolege sa srpske scene

2619 pregleda0 komentar(a)
Detalj iz spota, Foto: Facebook/Vizelj

Jedan od najuzbudljivijih srpskih rok sastava novije generacije, beogradski Vizelj objavio je novi singl pod nazivom "Ljubičast i plav". Pjesmu prati i spot, snimak grupe kako na krovu jedne od beogradskih zgrada u zoru uživo izvodi ovu numeru, a kamerman je bio Filip Tasić.

Nakon hvaljenog drugog studijskog albuma "Ne vidim te od dima", Vizelj je prije mjesec dana objavio singl "La Vida Loca" kojim je najavio novu fazu u svom radu. Eksperimentalni rok sastav privukao je pažnju publike singlovima kao što su "Pustinja", "Kadilak" i "Novčanice".

Hrvatski muzički kritičari za njih kažu da “pokazuju kako se praši dobar rokenrol”, a hvale ih i kolege sa srpske scene poput Borisa Vlastelice (Repetitor) i Nikole Vranjkovića, koji ih je poredio sa najboljim bendovima jugoslovenskog novog talasa.

Prije osam godina Beograđani su objavili album "Naj Bolji", a prošle godine je uslijedio nastavak "Ne vidim te od dima" koji je donio devet numera i omogućio bendu festivalske i klupske nastupe širom Srbije i regiona.