Obilježen Dan carinske službe, nagrađeni najuspješniji službenici Uprave carina

V.d. direktorice Uprave carina Maja Vučinić je iskazala zahvalnost službenicima na trudu i doprinosu i poželjela im mnogo uspjeha u budućem radu

2086 pregleda0 komentar(a)
Foto: Uprava carina

Uprava carina obilježila je danas u Podgorici Dan carinske službe, dodjelom nagrada najuspješnijim službenicima za postignute rezultate i značaj unapređenju carinskoj službi.

V.d. direktorice Uprave carina Maja Vučinić uručila je simbolične nagrade najistaknutijim službenicima iz različitih organizacionh jedinica Uprave carina, koji su ostvarili najbolje rezultate u prethodnoj godini, navodi se u saopštenju ove institucije.

"Danas smo okupljeni da odamo priznanje našim kolegama koje su posvećeni carinskoj službi i koji su svojim radom i zalaganjem za unapređenje ove službe zaslužili nagrade. Ponosni smo na vaša postignuća, posvećenost, stručnost, časno i odgovorno obavljanje poslova i podršku koja nam omogućava da se suočimo sa svim izazovima", kazala je Vučinić.

Ona je iskazala zahvalnost službenicima na trudu i doprinosu i poželjela im mnogo uspjeha u budućem radu.

Nagrađeni su Darko Šošo, Petar Gazivoda, Azra Bećović, Irena Korać, Veselin Vujadinović, Safet Serhatlić, Božidar Lazarević, Marija Đurović, Nikola Đukanović i Mira Bošković.