Opština Bar: Luka Bar izvještaje slala na pogrešnu, nepostojeću mejl adresu

Dodaju da čudi da se u eri savremenih komunikacija iz Luke Bar nisu dosjetili da upozore Opštinu na druge raspoložive načine kada su primijetili da nema odgovora na mejl ili da iskoriste tradicionalne usluge dostave kurirom ili poštom, "ili je cilj prosto bio zataškati ove informacije"

14491 pregleda5 komentar(a)
Foto: Opština Bar

Opština Bar nije primila nijedan izvještaj od Luke Bar jer je sve mejlove slala na pogrešne, nepostojeće mejl adrese, kazali su iz Opštine.

Dostavljanjem mejlova javnosti, rekli su iz Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj, direktor Luke Bar Ilija Pješčić, je potvrdio da je to tako.

Pješčić je jutros reagovao na tvrdnje Opštine da nisu dobijali izvještaje od Luke i dostavio skrinšotove na kojima se vide mejlovi upućeni nadležnom Sekretarijatu.

"Razlog je više nego očigledan, Luka Bar je sve mejlove sve vrijeme slala na očito pogrešne, nepostojeće mail adrese. Naime adresa resornog Sekretarijata za komunalne poslove i saobraćaj koja je dostupna i na sajtu Opštine Bar je: sekretarijat.KPS@bar.me, dok su, kako vidimo iz Pješčićevih priloga, mejlovi upućivani na pogrešnu adresu: sekretarijat.KSP@bar.me. Pametnome dosta", piše u saopštenju.

foto: Printscreen

Dodaju da čudi da se u eri savremenih komunikacija iz Luke Bar nisu dosjetili da upozore Opštinu na druge raspoložive načine kada su primijetili da nema odgovora na mejl ili da iskoriste tradicionalne usluge dostave kurirom ili poštom, "ili je cilj prosto bio zataškati ove informacije".

"Na kraju, direktoru poručujemo da smo nakon svega saopštenog prethodnih dana od strane nadležnih službi ali i radnika, ubijeđeni da ima prečih i pametnijih poslova od prepisivanja i dopisivanja sa lokalnom upravom, kad već to nije činio na vrijeme. Ako se zdravljem radnika bude bavio detaljno kao i slanjem mailova na ispravnu adresu, iskreno smo zabrinuti za naše sugrađane".