Euro-Metali Podgorica - Montažni kontejneri kao brza i povoljna rješenja

Euro-Metali, koji na tržištu Crne Gore posluju u okviru kompanije Hifa Oil CG, su brend prepoznatljiv po visokokvalitetnom asortimanu proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije, bogatim skladišnim kapacitetima koji im omogućavaju brz odgovor na sve vrste narudžbi, ali i dodatnim uslugama rezanja i savijanja metala koje zaokružuju njihovu ponudu.

13984 pregleda0 komentar(a)
Foto: Euro-Metali Podgorica

Uz trgovinu na veliko proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije (limovi, cijevi, nosači, plosnati, okrugli i kvadratni čelik, kutni profili i slično), kao poseban segment u asortimanu izdvajaju se montažni kontejneri koji su prepoznati na tržištu kao praktično, brzo i povoljno rješenje za različite vrste objekata i namjena. Potrebe za montažnim rješenjima na tržištu su u stalnom porastu, što su u Euro-Metalima prepoznali, a pored brzine važan je i kvalitet ovih rješenja kako bi investicija bila isplativa i dugotrajna.

U tu svrhu Euro-Metali nude visokokvalitetna montažna rješenja koja imaju široku primjenu, od stambenih, skladišnih, kancelarijskih, do sanitarnih i drugih vrsta objekata. Osim standardnih kontejnera za bilo koju namjenu u ponudi su i modularni kontejneri.

foto: Euro-Metali Podgorica

Modularni kontejneri danas su vrlo popularno i jednostavno rješenje, jer se spajanjem više jedinica mogu dobiti željene dimenzije prostora pa su moguće različite primjene i veličine ovih objekata. Posebno se u ponudi ističu luksuzni montažni kontejneri izrađeni kao vikendice, tzv. Fourb Home Lux vikendice, koji se mogu prilagoditi specifičnim zahtjevima i potrebama kupca. Za izradu ovih vikendica koriste se samo najbolji i najkvalitetniji materijali. Paneli koji se koriste pružaju izvrsnu izolaciju i energetsku efikasnost.

Kontejner s kupatilom kao vikendica ili rezidencijalni model modernog dizajna predstavlja inovativan i održiv način življenja. Ovaj koncept spaja funkcionalnost s estetikom, pružajući udoban prostor za odmor ili svakodnevni život.

Iz Euro-Metala ističu kako su u mogućnosti isporučiti kontejnere prema posebnim zahtjevima kupaca uz prihvatljive uslove isporuke i najbolji odnos cijene i kvaliteta.

Sjedište kompanije sa bogatim lagerskim asortimanom nalazi se na adresi Cijevna bb, Podgorica. Na skladištu se nalazi veoma širok i raznovrstan prodajni asortiman, uključujući i nestandardne artikle te su u mogućnosti odgovoriti i najspecifičnijim zahtjevima kupaca.

Euro-Metali takođe nude usluge laserskog rezanja limova, kao i rezanje limova na CNC plazmi (do 40 mm) i plinskom rezaču do debljine od 200 mm. Osim toga, u ponudi je i usluga rezanja različitih profila na savremenim CNC automatskim pilama do promjera fi 640.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem maila: andjela.resetar@hifaoilcg.me. Više o kompaniji možete pronaći na web stranici: https://eurometali.me/

(Euro-Metali Podgorica)