Kamenjaš: Biće zahtjevno i teško, ali se nadam pobjedi

Budućnost Voli večeras (19) dočekuje Crvenu zvezdu u 5. kolu AdmiralBet ABA lige

4362 pregleda0 komentar(a)
Kenan Kamenjaš, Foto: KK Budućnost Voli

Peto kolo AdmiralBet ABA lige biće kompletirano večeras (19), kada će Budućnost Voli ugostiti Crvenu zvezdu.

Crnogorski šampion je bez poraza u regionalnom takmičenju, a eventualnim trijumfom bi se pridružio Partizanu, koji je nakon pet rundi maksimalan. Sa druge strane Zvezda je na skoru 2-2, imala je dva neočekivana poraza, od Dubaija i Splita, a u Podgoricu dolazi nakon duplog kola Evrolige.

"Svi znamo da je ovo najveći derbi što se tiče našeg kluba, dolazi nam evroligaški protivnik i znamo koliko posjeduju kvaliteta. U Podgoricu dolaze nakon duplog kola Evrolige, što je možda naša prednost, jer smo imali više vremena da se odmorimo i pripremimo nakon utakmice u Evrokupu. Biće zahtjevna i teška utakmica, ali se nadam da ćemo na kraju pobijediti", rekao je Kenan Kamenjaš.

Budućnost je u februaru ubjedljivo pobijedila "crveno-bijele" u "Morači" (84:62). I tada je Zvezda u Podgoricu došla nakon duplog kola Evrolige.

"Situacija je i tada bila ista. Došli su nakon duplog kola, a onda smo ostvarili rekordnu pobjedu. Nadam se da ćemo ih i ovog puta pobijediti - ne mora da bude rekordna, samo da bude pobjeda", kazao je Kamenjaš.

Centar Budućnosti je imao i poruku za navijače.

"Naši navijači će doći da nas podrže. Sigurno će biti puna 'Morača', a nema boljeg poziva od četiri pobjede. Dođite u 'Moraču' i podržite nas. Navijajte bez vrijeđanja. Budite gospodski navijači kao uvijek i da na kraju slavimo", poručio je Kamenjaš.

Standings provided by Sofascore