Teodo dočekuje Cedevitu junior, Dubljević: Zahtjevna utakmica, očekujem da damo maksimum i dođemo do pobjede

Meč u SC "Igalo" počinje u 18 časova

1655 pregleda0 komentar(a)
Dušan Dubljević, Foto: Kansai Helios

Košarkaši Teoda večeras (18), dočekuju Cedevitu junior u trećem kolu NLB ABA2 lige.

Tivćani su još bez pobjede u regionalnom takmičenju, a ekipu iz Zagreba će ugostiti u Herceg Novom, u SC "Igalo".

“Cedevita je odlična ekipa, spoj mladih talentovanih igrača ojačana sa par iskusnih. Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica, ali kroz domaće prvenstvo i jak trening podigli smo nivo forme, pa očekujem od mojih igrača kao i do sada da daju svoj maksimum i dođemo do pobjede", rekao je trener Teoda Dušan Dubljević.

Teodo je u Prvoj crnogorskoj košarkaškoj ligi nakon tri kola maksimalan.

“Igramo protiv veoma fizički dobre ekipe, koja sjajno igra u tranziciji, pa nas zbog toga očekuje veoma zahtevna utakmica. Mi smo u dobrom ritmu posle dvije vezane pobjede u domaćem prvenstvu, forma nam ide uzlaznom putanjom, pa mislim da je vrijeme i za prvu pobjedu", kazao je košarkaš Tivćana, Nikola Tadić.

Sa druge strane, Cedevita je u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja upisala po pobjedu i poraz.

"Jedna od ključnih utakmica za prolazak u drugi krug. A ako želimo ići dalje, ne smijemo tu gubiti bodove - znajući da je Tivat jedna domaćinska ekipa i da će biti teško igrati na njihovom terenu. Uglavnom se radi o ekipi sastavljenoj od domaćih igrača koje predvodi Nemanja Vranješ, nekadašnji igrač Mornara i Miloš Popović, na kojeg se baziraju sve napadačke ideje, te Amerikanci Evans i Hill na pozicijama jedan i dva. Međutim, moramo razmišljati o našoj igri i kako poboljšati odbranu da bi došli do pobjede", kazao je trener Cedevite junior, Dino Repeša.

Standings provided by Sofascore