Evropski savez predao listu, Odžić: Opština i firme više neće biti poligon kriminalnim strukturama za izvlačenje novca

"Moramo Budvu vratiti na stari put, Budvi vratiti stari sjaj i pomiriti građane. Ono što mora biti u osnovi svake političke grupacije je da u narednom periodu radimo na pomirenju naših građana"

12048 pregleda17 komentar(a)
Foto: Evropski savez

Koalicija "Evropski savez - Petar Odžić (SDP, SD, LP i građani) - Čist izbor" predala je Opštinskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće lokalne vanredne izbore u Budvi koji će biti održani 17. novembra.

Nosilac liste Petar Odžić kazao je da lista pored članova SDP, SD i Liberalne partije ima i jedan broj nestranačkih ličnosti koje su u toj listi prepoznale snagu da poslije 17. novembra u Budvi stupe promjene.

"Kao što ste mogli da vidite, izbori 2020. godine koji su donijele promjene. Građani koji su tražili promjene ostali su razočarani, jer takozvani 'oslobodioci' nijesu pružili građanima ono što žele. Ova lista mladih i perspektivnih ljudi, ali i ljudi iskusnih u svojim branšama spremni su da poslije 17. novembra donesu Budvi suštinske promjene. Promjene koje će podrazumjevati da Opština i javna preduzeća ne budu poligon kriminalnim strukturama za izvlačenje novca. Moramo Budvu vratiti na stari put, Budvi vratiti stari sjaj i pomiriti građane. Ono što mora biti u osnovi svake političke grupacije je da u narednom periodu radimo na pomirenju naših građana. Zato građani pružite nam 17. novembra podršku za suštinske i prave promjene, jer Evropski savez i građani su čist izbor za Budvu", poručio je Odžić.

Na listi Evropskog saveza su: Petar Odžić, Jovo Perović, Predrag M. Zec, Dunja Dragović, Miloje Stanić, Milica Petričević, Enes Nurković, Gojko Božović, Nikola Joković, Ilija Bogetić, Ksenija Vukadinović, Žarko Peković, Boris Vuković, Milorad Malovrazić, Anita Šabotić, Srđan Duletić, Vladimir Matunović, Dušanka Kapisoda, Danko Radenović, Ivana Tomašević, Dušan Marotić, Božana Lazović, Ana Zec, Milutin Savić, Viktorija Blagojević, Nikola Ivančević, Anđela Kapisoda, Milka Jovanović, Saša Čolović, Slavko Đukanović, Bosiljka Anđušić, Dragoljub Marković i Mihailo Đurović.