NSD će se zalagati za "široku koaliciju" na izborima u Beranama

"Ova koalicija će biti otvorena za sve političke organizacije koje dijele našu viziju bolje budućnosti Berana", kazala je članica Izvršnog odbora NSD-a Ivana Pantović

5593 pregleda14 komentar(a)
Foto: NSD

Nova srpska demokratija (NSD) će na predstojećim lokalnim izborima u Beranama zagovarati formiranje široke koalicije, koja će okupiti sve relevantne političke aktere posvećene interesima građana Berana, saopštila je članica Izvršnog odbora te partije Ivana Pantović.

"Ova koalicija će biti otvorena za sve političke organizacije koje dijele našu viziju bolje budućnosti Berana. NSD je spremna da preuzme odgovornost i predvodi ovaj proces saradnje, uvjerena da je široka koalicija najbolji način za postizanje sveobuhvatnog napretka", piše u saopštenju.

Kaže da im je cilj da zajedno stvore uslove za bolji život svih građana, "oslanjajući se na političku mudrost, iskustvo i zajedničku volju za prosperitetom."

"Pozivamo sve političke snage da se pridruže našim naporima u izgradnji jakog i stabilnog društva koje je spremno da odgovori na izazove".