Lider u telekomunikacijama nastavlja da širi mrežu poslovanja: MTEL otvorio prvu poslovnicu u Zeti

Nova poslovnica, koju su svečano otvorili izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović i predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović, smještena je u centru Golubovaca, na adresi Anovi 65b

1213 pregleda0 komentar(a)
Foto: MTEL

Odgovarajući na potrebe korisnika kompanija MTEL nastavlja da širi mrežu poslovanja u Crnoj Gori, pa je danas svečano otvorena prva poslovnica u Opštini Zeta.

Nova poslovnica, koju su svečano otvorili izvršni direktor kompanije MTEL Zoran Milovanović i predsjednik Opštine Zeta Mihailo Asanović, smještena je u centru Golubovaca, na adresi Anovi 65b.

foto: MTEL

-Izuzetno mi je zadovoljstvo što danas imam priliku da otvorim vrata poslovnice MTEL kompanije, prve u Opštini Zeta, te da tako budemo još bliži našim korisnicima kojih ovdje ima 11 hiljada. Nadam se da će krug naših prijatelja biti još veći i da će biti zadovoljni našim uslugama - naveo je Milovanović.

foto: MTEL

Poslovnica u Zeti predstavlja dio strateškog plana širenja MTEL-a u crnogorskim opštinama, s ciljem da se korisnicima omogući bolja dostupnost i podrška u svim aspektima telekomunikacionih usluga.

-Otvaranjem poslovnice otvaramo vrata bezbrojnim mogućnostima koje telekomunikacione usluge pružaju, a MTEL se uvijek trudi da bude inovativan i da kao lider donese nove mogućnosti na sveopštu dobit svih građana Crne Gore, naglasio je izvršni direktor kompanije MTEL.

foto: MTEL

Kompanija MTEL je danas svojim vjernim, ali i novim korisnicima iz Zete, pripremila brojne povoljnosti a za prvih pet korisnika koji su na dan otvaranja poslovnice sklopili ugovore MTEL je poklonio pet mobilnih telefona.

Zadovoljstvo zbog kvalitetne saradnje kompanije MTEL i Opštine Zeta naglasio je predsjednik Opštine, Mihailo Asanović.

-Zadovoljstvo je što jedna renomirana kompanija kakva je MTEL Crna Gora otvara vrata poslovnice u Zeti. Mi smo sa MTEL-om Crna Gora partneri i na nekim drugim poljima. Uvijek su tu da nas podrže i mi ćemo biti tu da uvijek podržimo njih. Zaista želimo da djelujemo partnerski- naveo je Asanović.

foto: MTEL