Tičić: Konačno će turistički centar opravdati titulu, a građani će osjetiti kako je živjeti u gradu jednakih šansi

"Realno je očekivanje da će Demokratska partija socijalista i na narednim izborima biti najjača partija, sa najkvalitetnijim kandidatom za predsjednika opštine i dominantom odborničkom listom"

2647 pregleda6 komentar(a)
Tičić, Foto: DPS

Konačno će turistički centar Crne Gore opravdati ovu titulu, a građani će osjetiti kako je živjeti u gradu jednakih šansi, koji pruža pomoć svima kojima je ona neophodna, gradu čija je gradska uprava pouzdan partner građana, saopštio je danas Milan Tičić, predsjednik Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva i kandidat za odbornika liste "Za Budvu! I srcem i znanjem! Prof. dr Nikola Milović".

"Pobjednička lista 'Za Budvu! I srcem i znanjem! Prof. dr Nikola Milović' strateški razmišlja o budućnosti grada, a brojni projekti koji su u planu dokaz su da u svim oblastima želimo Budvu da učinimo kvalitetnijim, modernim i ljepšim mjestom za život i rad građana, kao i boravak turista, u čemu ćemo, uvjereni smo, imati bezrezervnu podršku Budvana", istakao je Tičić u saopštenju.

On je dodao da su "Budvani jasno poručili na posljednjim izborima da im je dosta anarhije i haosa u gradu u kom žive, da ne žele da se o njihovom gradu govori s podsmjehom, te da je došlo vrijeme za promjene koje će Budvi donijeti razvoj i prosperitet nakon nazadovanja koje traje još od 2016. godine".

"Realno je očekivanje da će Demokratska partija socijalista i na narednim izborima biti najjača partija, sa najkvalitetnijim kandidatom za predsjednika opštine i dominantom odborničkom listom. Zato, nakon 17. novembra, u partnerstvu sa građanima, i srcem i znanjem radićemo da Budvu vratimo na pravi put", poručio je Tičić.