Za svaku priliku: Pet načina da nosite kožnu suknju

Kožne suknje su savršen početak svake kombinacije

1663 pregleda0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pinterest

Uz svestrani teksas i toplo pletivo, koža je jedna od prvih stvari na koje se oslanjamo tokom jesenje sezone. Međutim, ovog puta ona nije samo materijal koji nosimo iz praktičnih razloga, već i jedan od najvećih trendova sa modnih pista. Već se zna da su burgundi mantili od kože našli svoje mjesto u ormaru gotovo svake modne insajderke, a takođe možda ste imali priliku da vidite i kako Instagram zvijezde nose kombinacije sa duplom kožom, dok su danas u fokusu suknje od ovog materijala, piše magazin INJournal.

Istovremeno svestrane i efektne, kožne suknje su uvijek dobar početak odjevne kombinacije jer možemo da ih nosimo na bezbroj različitih načina. Ako vam je potreban stajling za kancelariju, uparite midi suknju od brušene kože sa blejzerom. Ukoliko želite kombinaciju za svaki dan, ponesite mini suknju i kožnu jaknu dok će se kombinacija suknje i pletiva lako prilagoditi mnogim prilikama. U nastavku možete pogledati nekoliko kombinacija koje vam mogu poslužiti kao modna inspiracija.

Blejzer i midi suknja

Ako želite kombinaciju u duhu nove sezone, kombinujte midi suknju sa blejzerom. Bez obzira na to da li ćete se odlučiti za model od brušene ili klasične kože i da li ćete svoju suknju poneti sa oversized ili kožnim blejzerom, u svakoj varijanti dobićete uglađenu kombinaciju za odlazak u kancelariju ili bilo koju drugu dnevnu priliku.

Kožni mantil i duga suknja

Ovo je još jedna pola-dotjerana, pola-ležerna opcija koju možete da nosite i nakon radnog vremena. Kao što možete da vidite, kožni mantil i suknja od istog materijala posebno dobro izgledaju kada se ponesu u monohromatskoj varijanti.

Dupla koža

Kada svoju kožnu sunju želite da „povedete“ u noćni provod, kombinujte ju sa bajkerskom jaknom i visokim potpeticama i budite sigurni da ćete biti najbolje obučena osoba gdje god da se pojavite. Što se tiče aksesoara, možete se slobodno prepustiti mašti jer će se uz ovu kombinaciju uklopiti najrazličitiji modni dodaci.

U paru sa pletivom

Topli džemperi svakako se nalaze na listi komada koji savršeno funkcionišu u paru sa kožnom suknjom kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. U skladu sa tim, ako pletivo i suknju želite da nosite u kancelariji birajte midi modele dok je mini dužina pun pogodak za neobavezne izlaske.

Kožna jakna i mini suknja

Ovo je još jedan atraktivan način da nosite kombinaciju sa duplom kožom. Kratka mini suknja uvek se odlično slaže sa kožnom jaknom, bez obzira na to da li je u pitanju oversized ili model uz tijelo. U zavisnosti od izbora obuće, ovu kombinaciju možete nositi i u dnevnim i u večernjim varijantama.