Šćekić čestitao Simonoviću izbor za presjednika COK-a

Na Izbornoj skupštini Crnogorskog olimpijskog komiteta većinom glasova odlučeno da Dušan Simonović i naredne četiri godine predvodi COK

3026 pregleda4 komentar(a)
Simonović i Šćekić, Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Ministar sporta i mladih u Vladi Crne Gore, Dragoslav Šćekić čestitao je Dušanu Simonoviću izbor za predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK).

Na Izbornoj skupštini Crnogorskog olimpijskog komiteta većinom glasova odlučeno da Dušan Simonović i naredne četiri godine predvodi krovnu organizaciju crnogorskog sporta.

Simonović je na danas održanoj Izbornoj skupštini, na kojoj je od ukupno 49 članova prisustvovalo 43, kao i počasni članovi COK-a, a kojoj je prisustvovalo 35 od 36 članova koji imaju pravo gasa, dobio 23 glasa, dok je za protivkandidatkinju Katarinu Bulatović, inače direktoricu COK-a glasalo 12 članova.

“Uvaženi gospodine Simonoviću, uz najiskrenije čestitke za dosadašnji rad, ali i nadu da će saradnja sa Ministarstvom sporta i mladih biti sa još više razumijevanja i za korist naših sportista i sportistkinja, čestitam Vam novi četvorogodišnji mandat", poručio je Šćekić.