"Glas za Vujičića je glas za čovjeka koji je najzaslužniji za odlazak DPS sa vlasti u Budvi"

"Vujičić je zaslužan za ukidanje takse na vodomjere Budvanima, kojom je OKG DPS-a nezakonito godišnje od građana naplaćivala četiri miliona eura"

4756 pregleda6 komentar(a)
Vujičić, Foto: Dr Vujičić Božidar - Za stvarne promjene

Glas za listu "Dr Vujičić Božidar-Glas za promjene", je glas za čovjeka koji je najzaslužniji za odlazak Demokratske partije socijalista (DPS) sa vlasti u Budvi 2016. godine, poručuju iz ove izborne liste.

Navode da je Vujičić zaslužan za vraćanje trećine poslovno stambenog prostora u kompleksu TQ Plaza građanima Budve.

"Vujičić je zaslužan za ukidanje takse na vodomjere Budvanima, kojom je OKG DPS-a nezakonito godišnje od građana naplaćivala četiri miliona eura. On je čovjek koji 10 godina Skupštinu Crne Gore i skupštine lokalnih samouprava javno naziva neustavnim, zasnovanom na sistemskoj diskrimimaciji i korupciji biračkog prava. Glas za Vujičića je glas za jedinog odbornika koji je primanja za četiri godine mandata ustupio javnoj ustanovi, za čovjek na čiju je inicijativu 42.Vlada donijeta Odluka o usvajanju PUP opštine Budva i uveden moratorijuma na DUP “Budva Centar” i DUP 'Bečići', koji je nezakonito ukinut", piše u saopštenju liste "Dr Vujičić Božidar-Glas za promjene".

U saopštenju se dodaje da je glas za Vujičića glas za čovjeka koji od svojih sredstava vodi spor protiv Vlade i HG "Budvanska rivijera" za povraćaj akcija Opštini Budva, vrijednih 100 miliona eura.

Ističu da je Vujičić čovjek koji je protiv 25 specijalnih tužilaca i nekoliko premijera podnio krivične prijave, zbog falsifikovanja isteklih i nezakonitih DUP "Budva Centar” i DUP "Bečići".

"To je glas za čovjeka koji je više postigao za građane od kompletne nekadašnje opozicije, sada vlasti, koja se ne bori za građane nego za funkcije", zaključuje se u saopštenju.