Smolović ponudio logistiku pripadnicima državnih organa koji tragaju za Balijagićem

Alija Balijagić je, kako se sumnja, u petak veče, oko 21.30 sati, u bjelopoljskom selu Sokolac, ubio Milenku Madžgalj (69) i njenog brata Jovana Madžgalja (60), a potom pobjegao

4900 pregleda1 komentar(a)
Smolović u posjeti logističkom štabu policije i vojske Crne Gore, Foto: Opština Bijelo Polje

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović sa saradnicima, posjetio je logistički štab policije i vojske Crne Gore u Tomaševu, koji traga za odbjeglim Alijom Balijagićem, osumnjičenim za dvostruko ubistvo.

"U ime Opštine ponudio je svu logistiku u vidu smještaja, ishrane i goriva pripadnicima državnih organa koji štab procijeni za potrebnu", navodi se u saopštenju Opštine.

Osumnjičeni za dvostruko ubistvo, silovatelj i razbojnik koji je više od pola života proveo u zatvoru, Alija Balijagić (65) iz Bijelog Polja i dalje nije uhapšen, iako su, kako tvrde nadležni, u potragu za njim uključene sve raspoložive policijske snage i elitne vojne jedinice.

Balijagić je, kako se sumnja, u petak veče, oko 21.30 sati, u bjelopoljskom selu Sokolac, ubio Milenku Madžgalj (69) i njenog brata Jovana Madžgalja (60), a potom pobjegao.

U Bijelom Polju danas je Dan žalosti zbog smrti Madžgalja.