DPS: Vlast u posljednjih osam godina uništila Budvu, vrijeme je da je pošaljemo u prošlost

Iz DPS-a su ukazali da je stanje komunalnog reda u Budvi haotično, umjesto turističke prijestonice Budva je, po njima, postala prijestonica smeća, sportski klubovi su ugašeni, kultura je na najnižem nivou, a saobraćajne gužve su postale tolike tokom čitave godine da redovno funkcionisanje u gradu više nije moguće

8742 pregleda20 komentar(a)
Foto: DPS

Aktuelna vlast u Budvi, koja je uz manje korekcija ista ona koja je na vlasti od 2016. godine, uništila je naš grad do nivoa neprepoznatljivosti, poručili su iz budvanskog odbora DPS-a.

Iz ove partije kažu da su ovo četvrti izbori u posljednje četiri godine, treći u posljednje dvije i drugi u posljednjih pola godine, a svi su posljedica međusobnih svađa i haosa oko podjele ličnog i partijskog plijena.

"Da nije tragično bilo bi smiješno kad slušamo Mladena Mikijelja i ostale nosioce lista kako ovih dana snimaju spotove i kritikuju aktuelno stanje u Budvi zaboravljajući da su do tog aktuelnog stanja upravo oni doveli svojom nebrigom za stanovnike našeg grada", navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Iz DPS-a su ukazali da je stanje komunalnog reda u Budvi haotično, umjesto turističke prijestonice Budva je, po njima, postala prijestonica smeća, sportski klubovi su ugašeni, kultura je na najnižem nivou, a saobraćajne gužve su postale tolike tokom čitave godine da redovno funkcionisanje u gradu više nije moguće.

"Posljednju veliku investiciju u Budvi više i ne pamtimo, ozbiljni investitori su se razbježali a s obzirom na to kako teku pripreme za doček nove godine, umjesto regionalnih imena vjerovatno ćemo je ponovo dočekati uz Božić Batu koji je zamijenio Deda mraza.

Zbog svega ovoga, došlo je vrijeme da se kaže dosta i da građani u što većem broju izađu na izbore kako bi ovu vlast poslali u političku prošlost i da ne dozvolimo više ikada bilo kome da grad zarobi na ovakav način i pretvori ga u poligon za svoje obračune u kojima su građani taoci", zaključuju iz DPS-a.