Kažanegra Stanišić: Omogućićemo savremenu zdravstvenu infrastrukturu

"Svjesni smo da je zdravstveni sistem temelj brige o našim građanima i kao partija koja je posvećena isključivo interesima Budvanki i Budvana, vjerujemo da možemo napraviti razliku"

5843 pregleda15 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora

Nositeljka liste "Demokrate-Pokret Evropa sad-Još jači" Dragana Kažanegra Stanišić saopštila je da će, ukoliko budu dio lokalne vlasti, omogućiti savremenu zdravstvenu infrastrukturu.

"Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo, i potpuno je prirodno da svaki stanovnik Budve dobije najbolje uslove za liječenje i brigu o svom zdravlju. Svjesni smo da je zdravstveni sistem temelj brige o našim građanima i kao partija koja je posvećena isključivo interesima Budvanki i Budvana, vjerujemo da možemo napraviti razliku. Da možemo Budvi omogućiti savremenu zdravstvenu infrastrukturu", kazala je Kažanegra Stanišić.

Dodala je da će u saradnji sa Ministarstvom zdravlja, pokrenuti modernizaciju domova zdravlja u Budvi, Pržnu i Petrovcu.

"I ove promjene neće i ne smiju biti samo tehničke prirode, već suštinske, kako bi našim sugrađanima omogućili bržu i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu onda kada im je to najpotrebnije, za šta grad i država i postoje".

Kažanegra Stanišić je kazala i da se zalažu i za izgradnju regionalnog Kliničkog centra za primorje, i to u blizini Budve.

"Na taj način bismo imali savremenu bolnicu koja bi bila na samo nekoliko minuta vožnje, a gdje će naši sugrađani moći da dobiju najbolju moguću medicinsku pomoć bez potrebe za odlaskom u druge gradove u Crnoj Gori. Naša želja i naš cilj je da stvorimo od Budve grad u kojem će se svi osjećati zaštićeno i poštovano. Vjerujemo da zajedno možemo učiniti Budvu boljim mjestom za život", zaključila je ona.