"Ajmo na Moraču" od petka na Sastavcima

Na svečanom otvaranju biće upriličen raznovrstan sportsko-rekreativni i zabavni program

59 pregleda1 komentar(a)
Ajmo na Moraču, Foto: TO Podgorica
24.07.2018. 11:21h

Svečano otvaranje manifestacije "Ajmo na Moraču" koju organizuju Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada biće u petak, 27. jula, sa početkom u 18 sati.

Kako je saopšteno, dešavanja su planirana svakog vikenda u periodu od 27. jula do 26. avgusta, na Sastavcima.

Na svečanom otvaranju biće upriličen raznovrstan sportsko-rekreativni i zabavni program, tokom kojeg će NVO „Divlja avantura“ organizovati spuštanje gumama i vožnju kanua.

Doživljaj na Morači biće upotpunjen degustacijom dinje i pipuna, a za dobru atmosferu pobrinuće se bend „Zvuci Titograda“.

Kao i prethodnih godina, medicinsko osoblje Doma zdravlja Podgorica zainteresovanim posjetiocima će mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

Tokom trajanja manifestacije, svi posjetioci, zahvaljujući podgoričkom savezu „Sport za sve“ biće u prilici da se oprobaju u stonom tenisu, šahu, bagu i pikadu.

"Manifestacija se organizuje četvrtu godinu zaredom, ovog puta sa ciljem dodatne promocije Sastavaka u kulturnom, tradicionalnom i istorijskom smislu, te u želji da se sugrađani vrate na moračke plaže koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta", saopštili su organizatori.