Boje jutra: Kako da pomognete djetetu da se izbori sa proljećnim virusima?

U "Bojama jutra" očekuje vas i niz servisnih informacija, dnevnih aktuelnosti i zanimljivosti iz raznih krajeva svijeta

53 pregleda0 komentar(a)
boje jutra, Foto: TV VIjesti
12.03.2017. 14:25h

Prvi dan radne sedmice, u jutarnjem programu TV Vijesti, rezervisan je za rubriku "Savjeti ljekara". Ovog ponedjeljka ugostićemo pedijatra Vjeru Janković koja će roditeljima podijeliti savjete u vezi sa tim kako da pomognu svom djetetu da se izbori sa proljećnim virusima. Naši gledaoci imaće priliku da se uživo uključe u program pozivom na broj 020/404-636.

U "Bojama jutra" ugostićemo psihološkinju Mariju Šćepović sa kojom ćemo razgovarati o hipohondriji odnosno psihičkom poremećaju koji se odnosi na preokupiranost strahom od bolesti, ali i Miodraga Bola Boškovića sa kojim ćemo razgovarati o premijeri muzičko-dokumentarnog filma "Priča zelene strane".

Saznaćete i o čemu smo razgovarali sa Biljanom Krstić, interpretatorkom tradicionalne muzike Balkana, koja je u petak nastupila na Velikoj sceni KIC-a "Budo Tomović".

Glavne sportske aktuelnosti ovog ponedjeljka komentarisaćemo sa Aleksandrom Vučkovićem, urednikom sportske redakcije ND "Vijesti".

U jutarnjem programu televizije Vijesti očekuje vas i niz servisnih informacija, dnevnih aktuelnosti i zanimljivosti iz raznih krajeva svijeta.