Savjeti advokata, zagađenost vazduha u Pljevljima, kvarovi na vodovodnoj mreži...

U okviru rubrike Savjeti advokata govorimo o zloupotrebi bolovanja. Na pitanja gledalaca će odgovarati advokat Zoran Jovetić.

0 komentar(a)
boje jutra, Foto: Boje jutra
16.01.2017. 14:18h

Ponovo je u Pljevljima oboren rekord zagađenja vazduha i to kako tvrde iz NVO Breznica 13.januara kada je nivo zagađenosti bio čak 17 puta veći od maksimalne dozvoljene granice. NVO sektor traži uvođenje vanrednog stanja. Detaljinije u Bojama jutra.

Zbog velike hladonoće proteklih dana mnoga domaćinstva bila su bez vode zbog kvarova na vodovodima. Podgorički vodoinstalateri imaju pune ruke posla i jedva stižu do svih porodica koje su u problemu. Provjerili smo u kojem dijelu Podgorice je najviše kvarova, te kako se možete zaštiti od pucanja cijevi.

U okviru rubrike Savjeti advokata govorimo o zloupotrebi bolovanja. Na pitanja gledalaca će odgovarati advokat Zoran Jovetić.

Javno preduzeće za nacionalne parkove Crne Gore u saradnji sa Vladom Kraljevine Norveške realizovalo je projekat pod nazivom „Upravljanje šumama u nacionalnim parkovima Crne Gore“ koji ulazi u završnu fazu. Opširnije u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentariše Nikola Marković, glavni urednik dnevnog lista Dan.