Englezi zakupili cijeli hotel, konferencija u KIC-u "Budo Tomović", stadion će vidjeti tek pred meč

Na dan utakmice, prije podne, fudbalska selekcija iz zemlje kolijevke fudbala odradiće relaksacioni trening, na "DG areni", stadionu Mladosti iz Lješkopolja
5220 pregleda 2 komentar(a)
Englezi su danas trenirali u svojoj bazi, Sent Džordž parku, Foto: Reuters
Englezi su danas trenirali u svojoj bazi, Sent Džordž parku, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.03.2019. 23:27h

Treće gostovanje Engleza u Podgorici razlikovaće se od prethodna dva. Barem po protokolu....

Selekcija "tri lava" doputovaće u Crnu Goru noć pred utakmicu - u nedjelju oko 19 časova, a novina je što fudbaleri Gareta Sautgejta uopšte neće trenirati na stadionu pod Goricom dan uoči meča.

Sa aerodroma Golubovci, ekipa će se uputiti u Donju Goricu - Fudbalska asocijacije Engleske zakupila je cijeli hotel "Verde" za svoje fudbalere i članove stručnog tima.

Samo dvojica od njih, selektor Garet Sautgejt i najvjerovatnije kapiten, Hari Kejn, sa aerodroma će nastaviti ka Kući fudbala na Starom aerodromu, na konferenciju za novinare.

Na dan utakmice, prije podne, fudbalska selekcija iz zemlje kolijevke fudbala odradiće relaksacioni trening, na "DG areni", stadionu Mladosti iz Lješkopolja.

Pres-konferencija nakon utakmice, biće ovom prilikom, takođe premijerno, održana u Kulturno informativnom centru "Budo Tomović", jer pres-sala stadiona pod Goricom ne može kapacitetom da podmiri interesovanje brojnih medija, kako engleskih tako i domaćih.

Sa druge strane, crnogorski fudbaleri i stručni štab imaće uobičajene aktivnosti, kao pred svaki dosadašnji meč.

Selektor Ljubiša Tumbaković i jedan fudbaler, moguće kapiten Stefan Savić, tačno u podne održaće konferenciju za novinare u Kući fudbala na Starom aerodromu, a uveče u 18 sati "sokoli" će na kampu FSCG odraditi posljednji trening pred veliku utakmicu.

Bonus video: