Selektor Bugarske pred duel sa Crnom Gorom: Neće me zavarati to što nema Jovetića i Savića

"Sa izuzetkom Engleske, svi timovi u grupi imaju šansu za drugo mjesto. Ima je i Crna Gora i bez velikih zvijezda", kazao je Hubčev
3912 pregleda 0 komentar(a)
Petar Hubčev
Petar Hubčev
Ažurirano: 21.03.2019. 17:53h

Selektor Bugarske Petar Hubčev kazao je danas da ga neće zavarati to što će Crna Gora u petak u Sofiji (18 sati) igrati bez Stevana Jovetića i Stefana Savića.

" Neće me opustiti to što je Crna Gora bez Savića i Jovatića. Gledali smo mečeve protivnika, u kojima nije bilo njih obojice. Sa izuzetkom Engleske, svi timovi u grupi imaju šansu za drugo mjesto. Ima je i Crna Gora i bez velikih zvijezda", kazao je Hubčev, koji neće moći da računa na napadača Kirila Despodova i golmana Plamena Ilijeva.

Bugarski novinari su pitali Hubčeva da li je moguće da će u prva dva meča osvojiti šest bodova - Bugari nakon Crne Gore, igraju sa Kosovom u gostima.

"I da i ne. Ne želim da budem pesimista, ali svaki bod i svaki gol u ovoj grupi može da bude važan. Možemo da uzmemo šest, možemo četiri, možemo i nula - nisam razmišljao o bodovima. Želim da moj tim pokaže konstantno dobre igre. Ovaj tim nema velike zvijezde, ali može da pređe granice", kazao je Hubčev.

Bonus video: