"Skaj": Crnogorski navijači prodali oko 200 ulaznica Englezima, ulaz na stadion neće biti moguć

"Stjuardi će se navijačima obratiti na crnogorskom jeziku, tražiće da pokažu identifikacioni dokument. Navijači Engleske koji nemaju jednu od 650 ulaznica za gostujući sektor biće izbačeni sa stadiona", navodi "Skaj"
12181 pregleda 11 komentar(a)
Navijači Engleske
Navijači Engleske
Ažurirano: 25.03.2019. 14:39h

Engleskim navijačima, koji eventualno budu imali ulaznice na tribine na kojima su navijači Crne Gore biće zabranjen ulaz na stadion, javio je "Skaj sports", pozivajući se na izvore iz Fudbalskog saveza Engleske.

"Skaj sports" javlja da je jutros održan sastanak sa temom bezbjednosti, nakon što su se pojavile informacije da navijači Crne Gore prodaju ulaznice gostima.

Oko 200 ulaznica je, tvrdi "Skaj", prodato na taj način...

"Stjuardi će se navijačima obratiti na crnogorskom jeziku, tražiće da pokažu identifikacioni dokument. Navijači Engleske koji nemaju jednu od 650 ulaznica za gostujući sektor biće izbačeni sa stadiona", navodi "Skaj".

"Skaj" navodi i da su pojedini engleski navijači dobili ulaznice od Fudbalskog saveza Crne Gore, tako što su priložili pasoše i ID brojeve - dakle, na regularan način - ali, da je, kako javlja "Skaj", u pitanju bila administrativna greška.

Nijedan Englez neće, dakle, moći da uđe na stadion ukoliko nema kartu za južnu tribinu, sektor za goste.

Bonus video: