Srbija odoljela Njemačkoj, Jović opet pogodio, horor start Pavkova

Jović, napadač Ajntrahta, doveo je Srbiju u vođstvo u 12. minutu, a gosti odolijevali napadima "elfa" sve do 69. kada je izjednačio Leon Gorecka
5023 pregleda 4 komentar(a)
Luka Jović u duelu sa Džonatanom Tahom, Foto: AP
Luka Jović u duelu sa Džonatanom Tahom, Foto: AP
Ažurirano: 20.03.2019. 23:08h

Srbija je napravila dobru podlogu pred start kvalifikacija za EURO 2020, a Luka Jović potvrdio reputaciju klasnog napadača ponovo pred očima skauta iz Barselone - tim Mladena Krstajića igrao je 1:1 sa Njemačkom u kontrolnom meču u Volfsburgu.

Prijateljsku utakmicu u finišu je obilježio horor start Pavkova nad Saneom. Pavkov, debitant u nacionalnom timu, dobio direktan crveni karton.

Jović, napadač Ajntrahta, doveo je Srbiju u vođstvo u 12. minutu, a gosti odolijevali napadima "elfa" sve do 69. kada je izjednačio Leon Gorecka.

U prvom dijelu idealnu priliku za 0:2 nije iskoristio Ljajić, dok je na drugoj strani golman Dmitrović maestralno odbranio zicer Verneru.

Njemci su imali mnogo šansi, u finišu meča najbolju je promašio Gundogan, koji je zaobišao golmana, da bi njegov mlak šut sa gol-linije izbacio Maksimović.

Njemačka u nedjelju gostuje Holandiji u prvoj utakmici kvalifikacija, dok Srbija dan kasnije igra protiv Portugala takođe u gostima.

Bonus video: