Repeša: Meč u Istanbulu lijep izazov i test za plej-of Aba lige

Želimo da predstavimo sebe i klub u najboljem mogućem svijetlu u jednoj od najtežih dvorana u Evroligi, kazao je Koti Klark
2304 pregleda 1 komentar(a)
Jasmin Repeša
Jasmin Repeša
Ažurirano: 18.03.2019. 19:34h

Košarkaši Budućnost Volija gostovaće sjutra Fenerbahčeu u okviru 27. kola Evrolige, a u četvrtak će odigrati posljednji meč kod kuće u najelitnijem takmičenju ove sezone, kada dočekuju Anadolu Efes.

- Ovo je krucijalni dio sezone i očekuje nas teška dupla nedelja u Evroligi. Igraćemo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi i moramo se potruditi da im pariramo na najvećem mogućem nivou. Moramo biti i fizički i mentalno jaki da bi pokazali najviše što možemo protiv ekipe kao što je Fenerbahče. Želimo da predstavimo sebe i klub u najboljem mogućem svijetlu u jednoj od najtežih dvorana u Evroligi. - kazao je Koti Klark.

Turski tim je lider na tabeli i jedan je od favorita za osvajanje Evrolige, a trener podgoričkog tima, Jasmin Repeša, najavljuje borbu i jak otpor tokom svih 40 minuta.

- Fenerbahče je jedna od 3 najbolje ekipe u Evropi. Ekipa je pravljena da ide na fajnl-for i da osvoji takmičenje. Do sada su neporaženi kod kuće, takođe su i lideri u Evroligi. Predstojeća utakmica će biti lijep izazov i šansa da pokažemo da smo na pravom putu pred plej-of Aba lige. Očekujemo veoma tvrdu i tešku utakmicu i znamo da ćemo morati žestoko da se potrudimo za svaki posjed. Idemo u Istanbul da probamo da odigramo dobru utakmicu i da se ne predamo do poslednjeg minuta. - istakao je hrvatski stručnjak.

Utakmica između Fenerbahčea i Budućnosti na programu je sjutra od 18:45 časova.

Bonus video: