Crna Gora potražuje Miloša Marovića, on uživao u meču Zvezda - Partizan

Miloš, kao i njegov otac Svetozar, već se više od dvije godine se nalaze u Beogradu, iako ih Crna Gora potražuje zbog izdržavanja zatvorskih kazni
29665 pregleda 38 komentar(a)
Miloš Marović, Foto: Printscreen
Miloš Marović, Foto: Printscreen
Ažurirano: 23.03.2019. 21:23h

Sin bivšeg visokog funkcionera DPS-a Svetozara Marović, Miloš, večeras je prisustvovao polufinalnom meču ABA lige Crvena zvezda – Partizan, u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Miloša država Crna Gora potražuje zbog izdržavanja zatvorske kazne.

Miloš je, kao i njegov otac, priznao da je bio dio kriminalne grupe, koja je učestvovala u malverzacijama oko prodaje 27 hiljada kvadrata opštinske zemlje u industrijskoj zoni Jaza, čime su oštetili opštinsku kasu za 1, 4 miliona eura.

Osuđen je na godinu zatvora i plaćanje novčane kazne od 385 hiljada eura, koju je prije godinu izmirio.

Miloš, kao i njegov otac Svetozar, već se više od dvije godine se nalaze u Beogradu, iako ih Crna Gora potražuje zbog izdržavanja zatvorskih kazni.

Miloš Marović je u međuvremenu dobio srpsko državljanstvo i podnio zahtjev da robiju od 11 mjeseci služi u toj državi, u kućnom pritvoru.

Svetozar Marović je priznao da je šef kriminalne organizacije koja je oštetila budžet Budve za nekoliko desetina miliona eura.

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić objavio je na svom Facebook profilu fotografiju mlađeg Marovića iz beogradske hale uz poruku građanima:

"Kad sledeći put budete razmišljali hoćete li ići na proteste, sjetite se da i Miloš ima dilemu, hoće li kao večeras na derbi Partizan - CZV, na splav ili u posjetu bolesnom ocu!", napisao je Jokić na Facebooku.

Bonus video: