Kotoranin od sugrađanina tražio 100.000 eura, prijetio da će ga ubiti?

Kotoranin V.V. (34) osumnjičen da je uputio ozbiljne prijetnje sugrađaninu R.J. da će ga lišiti života, nauditi članu njegove porodice i zapaliti njegov ugostiteljski objekat ukoliko mu do 1. aprila ne preda 100.000 eura i ne napusti kuću i restoran koji se nalazi na području Opštine Nikšić
12128 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Kotoranin V.V. (34) uhapšen je zbog sumnje da počinio krivično djelo iznuda u pokušaju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je V.V, 7. marta uputio ozbiljne prijetnje R.J. iz Kotora da će ga lišiti života, nauditi članu njegove porodice i zapaliti njegov ugostiteljski objekat ukoliko mu do 1. aprila ne preda 100.000 eura i ne napusti kuću i restoran koji se nalazi na području Opštine Nikšić.

"Službenici CB Nikšić su, po saznanju za događaj, preduzeli operativne mjere i radnje koje su rezultirale pronalaskom i lišenjem slobode V.V. On je, u sadejstvu sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor, lišen slobode na području Kotora, nakon čega je sproveden u CB Nikšić. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo", navodi se u saopštenju.

V.V. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom državnom tužiocu u VDT u Podgorici.

Bonus video: