U Nikšiću uhapšeno šest osoba: Sumnja se da su prodavali kokain i heroin

Tokom sprovođenja ovih planskih aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje droge, policijski službenici su u više zaplJena kod ovih lica otkrili i oduzeli 38 pakovanja opojne droge kokain težine 25 grama i 12 pakovanja opojne droge heroin težine 50 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije
22289 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.03.2019. 09:26h

Nikšićani Vuksan Kuveljić (27), Luka Bulatović (26), Borko Jakovljević (40), Aleksandar Baćović (34), Jagoš Kontić (32) i Ognjen Marjanović (33) uhapšeni su juče zbog ulične prodaje kokaina i heroina, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju piše da su Odsjeka za borbu protiv droge i nikšićka policija presjekli lanac tzv. ulične prodaje droge – kokaina i heroina. Uhapšenu šestorku sumnjiče za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Tokom sprovođenja ovih planskih aktivnosti na suzbijanju tzv. ulične prodaje droge, policijski službenici su u više zaplJena kod ovih lica otkrili i oduzeli 38 pakovanja opojne droge kokain težine 25 grama i 12 pakovanja opojne droge heroin težine 50 grama", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Danas će biti državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Bonus video: