Suđenje odloženo za 19. mart

Na današnje ročište ponovo nijesu došli advokati odbrane Dušan Radosavljević, Dražen Medojević, Miroje Jovanović, Nikola Medojević i Nikola Bulatović
4445 pregleda 1 komentar(a)
Arhiva, Foto: Printscreen
Arhiva, Foto: Printscreen
Ažurirano: 15.03.2019. 11:36h

Iznošenje završnih riječi u slučaju "Državni udar" odloženo je za 19. mart u osam časova, jer je branilac po službenoj dužnosti Branke Milić, advokat Milonjić, tražio da se današnji glavni pretres odloži, jer je juče angažovan kao branilac po službenoj dužnosti.

Na današnje ročište ponovo nijesu došli advokati odbrane Dušan Radosavljević, Dražen Medojević, Miroje Jovanović, Nikola Medojević i Nikola Bulatović.

Pred vijećem sutkinje Suzane Mugoše za krivično djelo pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora odgovaraju ruski državljani Eduard Šišmakov i Vladimir Popov, kojima se sudi u odsustvu kao i srpskim državljanima Nemanji Ristiću i Predragu Bogićeviću.

Na optuženičkoj klupi su Bratislav Dikić, lideri Demokratskog fronta Milan Knežević i Andrija Mandić i Mandićev vozač Mihailo Čađenović.

Optužnicom su obuhvaćeni i srpska državljanka Kristina Hristić, kao i njeni sunarodnici - Srboljub Đorđević, Dragan Maksić, Milan Dušić koji su u pritvoru.

Postupak je razdvojen protiv prevodioca DF-a Ananija Nikića.

Bonus video: