DF predložio Medojevića za zamjenika predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu

"Razlog za podnošenje ove inicijative jeste činjenica da zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu po zakonu automatski postaje i član Vijeća za nacionalnu bezbjednost, što DF kao najprogonjenija politička organizacija u Evropi od 1948. godine želi da iskoristi kao mehanizam dodatnog pritiska na institucije koje ih proganjaju", kazali su iz DF-a
2 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.11.2018. 14:26h

Demokratski front (DF) predložio je funkcionera tog saveza Nebojšu Medojevića za zamjenika predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu.

Poslanici DF-a, koji su članovi Odbora, Andrija Mandić, Predrag Bulatović i Medojević tražili su da dnevni reda 30. sjednice tog tijela bude dopunjen tačkom - Izbor zamjenika predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu.

Kako su kazali iz DF-a Mandić i Bulatović podnijeli su i predlog da Medojević bude zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu.

"Razlog za podnošenje ove inicijative jeste činjenica da zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu po zakonu automatski postaje i član Vijeća za nacionalnu bezbjednost, što DF kao najprogonjenija politička organizacija u Evropi od 1948. godine želi da iskoristi kao mehanizam dodatnog pritiska na institucije koje ih proganjaju", kazali su iz DF-a.

Bonus video: